Blogger-Blogger Femes

Wednesday, April 25, 2012

Shila Amzah Jawab Isu Over Acting dengan Sharnaaz

Views
KAK NAM- Kelakuan Shila Amzah yang dikatakan berkelakuan agak menjengkelkan dengan kekasihnya, Sharnaaz Ahmad, Lagi-lagi kelakuan yang super gedik itu dilakukan dihadapan ibu shila sendiri.. Malah menurut sumber lagi, kelakuan Shila Amzah beraksi mesra dengan sharnaaz seolah-olah direstui oleh ibunya..
Orang lain pun bercinta, tapi cool je. Lagi menjengkelkan, sharnaaz dan shila menunjukkan kemesraan di depan ibu shila sendiri, walhal kedua-duanya bukan ada ikatan sah sebagai suami isteri, cuma kekasih je.  Ibu shila seolah-olah merestui anak daranya itu beraksi mesra dengan sharnaaz. Sebagai ibu, tolonglah tegur sikit si shila tu supaya jaga kelakuan di tempat awam, jangan biarkan orang menyampah dengan gelagat over mesra dengan sharnaaz tu.

Komen Shila Amzah kepada wartawan..

“Berkenaan dengan isu tersebut, saya terima dengan hati terbuka setiap komen yang diberikan oleh peminat, sama ada ia positif atau sebaliknya. Siapa yang mengambil tahu tindak-tanduk kami secara tidak langsung ia menunjukkan masih ada yang sayang dengan saya dan Sharnaaz. Kalau ada jodoh, insyaAllah hubungan ini akan diteruskan kepada fasa yang lebih serius,” - sumber

Mari kita lihat beberapa foto Shila Amzah dan Shaanaz yang terlalu over mengalahkan orang dah berumahtangga..0 25 komen terhebat!!:

Post a Comment

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!