Blogger-Blogger Femes

Saturday, February 18, 2012

Gosip Hangat - Seorang Pengarah Sentap

Views
KAK NAM- Seorang pengarah lelaki yang dikatakan sangat berbakat besar dan boleh jugalah Kak Nam katakan dia agak popular dan karyanya boleh pergi jauh. kebanyakkan cerita yang diarakan mempunyai kelainan dan pembaharuan. Kalau korang semua nak tahu,rupa-rupanya pengarah ni cepat sentap dan sensitif dengan media bila karyanya dikritik. 

Jesus Christ Saves

Nak dijadikan cerita,si pengarah ni buatlah sidang media tentang karya arahannya baru-baru ni. pihak media plak mengkritik krayanya dengan mengatakan yang karyanya hanya untuk "cukup makan". Si pengarah apa lagi,melentinglah macam orang naik hantu dan menyuruh pihak media buat filem sendiri dan jangan pandai nak kritik jek. 

Pihak media pun apa lagi,terkejut dan terdiamlah bila lihat pengarah si pengarah tadi sebegitu rupa. Tak sangka plak dia boleh melenting macam tu sekali. Kak Nam rasa tak salah kalau pihak media bagi pandangan, sekurang-kurangnya boleh juga pengarah tu ubah apa yang tak patut ye tak. 

Apa pun Kak Nam harap si pengarah ni ubahlah sikap. Sebab yang tengok filem tu nanti masyarakat umum. Kalau tegur sikit pun nak melenting baik duduk rumah buat filem tengok sendiri diam-diam lagi bagus...0 25 komen terhebat!!:

Post a Comment

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!