Blogger-Blogger Femes

Thursday, February 2, 2012

Foto Bakal Suami Ana Rafali

Views
KAK NAM- Penyanyi yang popular dengan lagu "Kalau Berpacaran",Ana Rafali 26 tahun telah mengambil keputusan untuk mendirikan rumahtangga dengan kawan baiknya sendiri yang dikenali sejak tujuh tahun lalu. Jejaka  bertuah yang berjaya memikat hati Ana Rafali ialah Ahmad Aznaim Abdullah (Naim), 29 seorang jurugambar bebas. Perkenalan mereka bermula ketika Ana masih belajar di Universiti Teknologi Mara, Shah Alam. Naim sering memuatkan gambar yang dirakam dalam laman webnya.“Saya sukakan karyanya dan selepas itu kami berkenalan serta berbual mengenai apa saja. Pada awal pembabitan saya dalam bidang nyanyian, Naim banyak mengambil gambar saya untuk diperkenalkan kepada peminat muzik tanah air. Naim sangat memahami siapa saya yang berperangai pelik ini.


“Kalau nekad mahukan sesuatu, saya akan mendapatkannya dan suka bertanya serta memerlukan jawapan untuk setiap persoalan itu. Jika tak dapat jawapan, saya bertanya lagi kenapa dan mengapa. Naim sentiasa bersedia menyediakan jawapan untuk saya. Dari dulu sehingga sekarang, Naim sentiasa menyokong keputusan dan perjuangan saya.


“Naim sangat penyabar dan dia adalah pelengkap hidup saya. Naim juga rakan kongsi perniagaan saya. Kepada peminat di luar sana, doakan kebahagiaan kami,” katanya.


“Saya dan emak (Halijah Rashid, 61) sedang menyiapkan barang hantaran. Naim akan memberi tujuh dulang hantaran yang berbalas sembilan daripada pihak saya. Bagaimanapun, jumlah wang hantaran belum diputuskan,” katanya.


“Tiada acara persandingan tetapi disediakan sudut khusus untuk bergambar. Saya dan keluarga kedua-dua belah pihak mahu mengadakan majlis yang sederhana dan bukannya berlebih-lebihan.


“Apa yang penting kami mahu menghebahkan mengenai perkahwinan ini dan seterusnya meraikannya bersama rakan, saudara-mara dan juga keluarga.  


“Dengan status selebriti bukanlah menjadi sebab untuk saya bermegah-megah kerana saya tetap menganggap saya orang biasa saja,” katanya. 

Jika ada yang ingin menaja perkahwinannya, Ana sedia terima agar majlis itu lebih meriah.


 
 0 25 komen terhebat!!:

Post a Comment

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!