Blogger-Blogger Femes

Thursday, March 8, 2012

Remember You – Single Terbaru Datuk Siti

Views
KAK NAM- Dari dulu sampai sekarang nama datuk Siti Nurhaliza tidak pernah lekang dari bibir peminat dan juga dunia artis tanah air. Datuk Siti yang dulu popular dengan lagu berentak balada,pop dan juga irama Malaysia kini semakin popular dengan lagu dan single terbaru dalam bahasa inggeris. Selepas kejayaan melahirkan album Inggerisnya yang pertama, All Your Love, penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin sekali lagi melakukan album Inggeris yang kedua berjudul Remember You.


Remember You – Single Terbaru Datuk Siti
menampilkan hasil duet dirinya bersama dengan penyanyi terkenal Amerika, Sean Kingston.


“Lagu ini adalah sebuah lagu yang sangat bermakna untuk saya. Ia bukan sahaja kerjasama pertama saya dengan seorang artis dari Amerika Syarikat tetapi ia juga merupakan salah satu trek terbaik yang saya telah direkodkan dalam album ini.

“Ia juga adalah perjalanan saya yang sentiasa menerima sokongan kuat dan berterusan dari peminat, keluarga dan rakan-rakan artis dan media. Saya menerima sokongon itu sejak berusia 17 tahun lagi. Ia membuatkan saya sentiasa rendah diri, bersyukur dan disayangi,” kata Siti
Lagu Remember You itu hasil ciptaan oleh Bryan Bouro dan Alexander Kristian dicipta khas untuk para peminat Siti bagi menghargai sokongan dan dorongan yang tidak henti buat dirinya.


0 25 komen terhebat!!:

Post a Comment

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!