Blogger-Blogger Femes

Tuesday, June 12, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger

Views
KAK NAM-  Selamat pagi semua..hari ini Kak Nam nak join satu lagi segmen yang dibuat oleh rakan blogger kita, Hasrul hassan. Selalunya setiap pagi Kak Nam akan membuat entri gosip tentang artis, tapi hari kak Nam buat entri untuk segmen ni dulu. Bagi siapa yang berhasrat untuk join segmen menarik ni, korang boleh klik je dekat banner awesome di bawah ni. 


1. Nama blog - Kak Nam Kepoh!!


3. Mula berblogging - 14/ 11 /2011

4. Kak Nam berblogging sebab cita-cita saya ingin menjadi seorang wartawan dan ingin berkongsi semua cerita.

5. Sebenarnya semua blogger yang awesome dan entri-entri yng menarik adalah idola Kak Nam termasuklah Hasrul. Tapi kebanyakkannya Kak Nam selalu membaca entri Lyssa Secret, dia salah seorang idola Kak Nam.



*p/s- Harap lepas ni follower Kak Nam bertambah la yek ..hik!!



20 25 komen terhebat!!:

  1. hai...kita follow juga..thanks ye follow kite....muuuahhhh

    ReplyDelete
  2. oppa follow blog ni...

    jom follow oppa balik

    nice blog n entry yg sgt nice !

    ReplyDelete
  3. FUh ...nak jadi wartawan tu .. :) ramai je blogger dari kalangan wartawan... cuma mungkin mereka guna nama nick lain je ..

    terima kasih kerana sudi join ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..kalau ade rezeki jd wartawan kak nam terima je..

      Delete
  4. singgah dari segmen yang sama

    wah wartawan ke ni

    azlanthetypewriter.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan...ini blog betul2 kepoh ...sy bukan artis..selamatlah dari gosip akak...hahahah...gurau jew kak...selesa plak bagi komen kak blog kak nam kepoh ni....salam perkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq haz..harap dpt bg sokongan ok..heheheh :)

      Delete
  6. Mmg kecoh! hehe :)

    dah follow kamu jugak...

    ReplyDelete
  7. dari segmen HH ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    dh lama follow sini :))

    ReplyDelete
  8. miss z dtg sini.. dari segmen yg sama..
    jmputlah ke blog

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  9. *Salam Ukhwah
    *dari segmen yang sama..
    *sudah folo sini
    *semoga sihat selalu

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sma..follow sni juga

    ReplyDelete
  11. Nyue dtg sini.. dari segmen yg sama..
    dah follow blog nie
    jmputlah ke blog..

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan
    jom join sini
    http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  13. hai..ziarah cnie...dri segmen yg same...da follow awk..jom singgah cnie pulak..^^
    http://nurcahaya0812.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah...

    dari segmen yang sama...

    http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  15. cik lynn jalan2 dari segmen HH :)

    jom jalan2 blog cik lynn plak...

    lynnlinda.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!