Blogger-Blogger Femes

Wednesday, June 13, 2012

Remy Ishak & Nabila Huda "Sound" Blog Gosip Popular

Views
KAK NAM-  Mengikut apa yang telah Kak Nam baca dalam satu blog hiburan popular, pelakon lelaki popular Remy Ishak telah dimasukkan ke dalam hospital atas sebab kesihatan yang tidak mengizinkan. Oleh itu, Remy Ishak telah mengadu nasib  di akaun twitternya mengenai kekasih hatinya Tiz Zaqyah yang melayannya seperti sampah. Oleh itu, pihak blog gosip tersebut telah mengambil kesempatan di atas status Remy Ishak unutk dijadikan bahan gosip. Mari kita lihat..Di bawah adalah status yang di update oleh Remy Ishak...

Bila Kak Nam lihat semua status Remy Ishak ni, kak Nam terus tertanya-tanya sama ada betul ke Tiz Zaqyah perlakukan sebegini pada Remy. Dan persoalan Kak Nam lagi, pemilik akaun twitter tersebut adakah real Remy ataupun penyamaran? Jesteru Remy dan juga pelakon wanita popular Nabila Huda telah memberikan komen di atas gosip tersebut. Mari lihat di bawah..


So, lepas ni pada blogger-blogger yang membuat isu tentang artis kena berjaga-jaga. Jangan tersilap tulis, takut nanti kita yang di persalahkan dan di beri amaran unutk saman. 
0 25 komen terhebat!!:

Post a Comment

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!