Blogger-Blogger Femes

Wednesday, June 6, 2012

Contest : Blog Paling AWESOME

Views
KAK NAM- Terkejutkan tiba-tiba je Kak Nam boleh join contest ni. Hahaha..kalau anda nak tahu, inilah pertama kalinya Kak Nam try masuk contest. Disebabkan Apis telah invite Kak Nam dan suruh Kak Nam try, so terbukalah pintu hati ni nak cuba juga.. hehehehe. Kak Nam tak pandai sangat nak join benda ni semua melainkan buat gosip artis je. Tapi tak apalah "Im try my best"..Oh my english..hahahaha



Bagi anda yang terasa nak join gak dan nak jadi blog Awesome, korang klik je banner cute kat atas tu. Hadiah lumayan menanti korang yang menang. Syarat-syaratnya pun tak susah sangat just like,follow dan entry. 
Harap-harap Kak Nam menang la yek..hehehehe..



5 25 komen terhebat!!:

  1. kak nam !
    gudluck dari makcik ! :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join :)
    contest dah tutup .
    so boleh check penyertaan dekat sini :
    http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome-tutup-sudah.html

    ReplyDelete

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!