Blogger-Blogger Femes

Monday, June 18, 2012

Blog Kak Nam Kena Remove Dan Di Delete

Views
KAK NAM- Hai semua pembaca blog Kak Nam Kepoh!!. Hari ini Kak Nam nak luahkan perasaan sikitlah sebelum nak update entri gosip. Korang nak tahu tak..pagi-pagi tadi Kak Nam nak check email..tekan punya tekan paswood Kak Nam tak boleh masuk. Hati Kak Nam punya geram jangan cakap la..dah mendidih je ni. Lepas tu Kak Nam terus buka blog. Buka-buka blog je tengok dah kena delete. Pergghhhh..bukan tahap mendidih je ni, dah tahap nak meletup.


Quiet Death

Dalam hati ni, caci maki dengan sumpah seranah jangan cakaplah. Memang bertubi-tubi kena pada orang yang Kak Nam suspek buat kerja ni. Kalau koranglah berada di tempat Kak Nam, tak mustahil korang akan buat benda yang sama dengan sumpah menyumpah yang amat dasyatkan?.

Lepas je Kak Nam maki hamun..( dalam hati je lah), Kak Nam teringat yang Kak Nam ada satu lagi akaun blog. Mungkin Kak Nam bernasib baik sebab akaun blog lagi satu boleh buka. Selidik punya selidik, memang sah akaun blog Kak Nam Kepoh!! ada orang delete. Mujurlah ada undelete kat situ terus blog Kak Nam seperti sedia kala..

Kalau koranglah kat tempat Kak Nam, apa yang korang akan buat pada orang yang delete blog korang tu?? Nak kena maki je atau bagi makan kaki...



Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entri Ni..Nak Hadiah, sila Klik Banner Di Bawah.

10 25 komen terhebat!!:

  1. ishh...boleh pula jadi macam tu..sape lah yang kejam sangat tu..

    ReplyDelete
  2. isk3. . trok nya smpai boleh jadi mcm tu. .kesian kak nam. .

    ReplyDelete
  3. tak tahulah kak nam nape leh jd cm ni..mungkin ade yg dengki kot dgn kak nam. x pe lah..biar org buat kita..1 ari nnt dia kena balasan lg teruk..

    ReplyDelete
  4. sapelah yg bwat tu.. kesian kak nam.. :( kalau saya, mula2 sy siasat org yg bwat tu, pastu kalau dah jumpa, terus aje bawak pi balai polis XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..kak nam pn x taw sape yg buat bnd ni..hahahaha..sampai nk g balai polis dh kejam tu.. :P

      Delete
  5. boleh connect 2 akaun? macam mana tu. bahya juga kalau ada orang dengki dengan kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita buatlah dua akaun blog tp link blog yg berbeza..kalau buka kat dashboard blh tgk. tu la..hati manusia kn..sape yg tahu :(

      Delete
  6. lepas nie selalu tukar pasword hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtaw pn kena selalu tukar pasword..huhuhu

      Delete

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!