Blogger-Blogger Femes

Tuesday, November 29, 2011

"MY BIRTHDAY"

Views
Assalammualaikum..ape kabar sume..aku harap sume nye sihat ok..  Dah bape hari aku tak update blog aku ni kan. So arini aku nk update pasal busday aku hari Ahad 27/11/2011 aritu..huhuhuhu.. Mase 22/11/2011 kan aku buat surprise untuk busday husband aku …rupe ye aku nye busday pun ade surprise gak..hehehehe.. Tapi aku sambut kat umah je lah sebab anak aku demam..hukhukhuk.. :(… Alhamdulillah anak aku dah ok ckit. Kalau tak risau aku dibuatnye..

Mase busday aku tu mak dengan makcik2 aku masak ketupat. Macam2 lauk ade..rendang ayam ade..kuah lodey dengan sambal tumis ikan bilis pun ade…yum..yum..memang selera aku makan..hehehehehe..
Nak tahu tak ape surprise yang husband aku buat?? Jeng…jeng..jeng…die belikan aku kek 2 tingkat tuuuuu…huhuhuhu..ape lagi aku pun senyum lebarrrrr la…gembira gilerrr…kek kat bawah ni la yang husband aku belikan untuk aku..siap pasang lilin lagi taw..”thanx sayang…I love u..” hehehehe…



Haaaa…bukan tu je surprise yang ade taw…hehehehe..lepas aku tiup je lilin atas kek tadi, husband aku trus bagi aku 1 wallet kecil…die suruh aku buke tengok ape ade kat dalam..nak taw ape yang ade??? Bile aku buke zip wallet tu aku tengok ade sepit baju jek..hukhukhuk..hampeh giler..(muke aku dah muram giler time ni)..huhuhu..

Husband aku ape lagi die gelak kan aku…lepas tu die bagi aku lagi 1 wallet..time ni aku memang dah malas nak layan la..die suruh aku buke..aku pun buke la..bile aku buke kowg taw tak ape ade dalam tu?? “Earing “ tuuuu…hehehehe…time ni bukan aku senyum lebar lg tapi dah terkoyak mulut nak senyum sampai ke telinga..hahahhahaha…memang terharu gilerrrr la.. tahnx sangat pada “abang” hehehe..kat bawah nil ah pic earing tu..


Hehehehehe..sampai malam taw aku senyum tak berhenti..dah macam kerang busuk plak dahhh..ok lah tu je lah yang aku nk citer kat kowang..istri mane yang tak happy kan bile husband buat surprise..hehehehe..hope korang sume pun happy gak lah..bye..bye…



*MANE TAHU KAN TAHUN DEPAN SUPRISE KERETA SEBIJIK PLAK KAN..*
HEHEHEHEHE..YANG ADOOO!!!





2 25 komen terhebat!!:

  1. epy belated besday. nway, foloe urs. jum foloe kite http://m0shie.blogspot.com/

    ReplyDelete

Komenlah sikit..
Kak Nam sayang anda!!